Repatriere Decedati America (USA), Firma Autorizata | Funerare Ghica

Repatriere Decedati America

Alege Serviciile de repatriere decedati din America

Alege Serviciile de repatriere decedati din America

În cazul cetățenilor români care au decedat în America, transportul funerar pe cale aeriană reprezintă soluția adecvată. Eliberarea certificatului de deces românesc se face numai pe baza certificatului de deces eliberat iniţial de autorităţile locale din Statele Unite ale Americii şi pe baza altor documente prevăzute de legislaţia română.
Transportul trupului neînsufleţit în România se realizează în condiţiile prevăzute de legislaţia naţională a statului american în care a avut loc decesul, în conformitate cu legile internaţionale aplicabile.

Pentru transportul internaţional al persoanelor decedate în America este necesar paşaportul mortuar, care se eliberează de ambasadele sau consulatele României. În caz de transport al urnelor cu cenuşă cremată, paşaportul mortuar nu este necesar.

Funerare Ghica - Serviciile tale funerare de nivel international

Funerare Ghica - Serviciile tale funerare de nivel international

Transportul aerian al persoanei decedate este realizat în conformitate cu legile din Statele Unite ale Americii, care sunt diferite de procedurile din România. Trebuie luat în calcul faptul că repatrierea poate fi un proces de durată, respectiv între 10 și 14 zile, în funcție de circumstanțele decesului.

Repatrierea pe cale aeriană presupune ridicarea persoanei decedate de la domiciliu, morgă sau spital, îmbălsămarea acestuia și depunerea trupului neînsuflețit într-un sicriu de zinc necesar pentru transportul internațional din America în România.

Compania Funerare Ghica asigură obținerea documentelor necesare repatrierii și se ocupă de întreaga procedură de transport a trupului neînsuflețit, în funcție de posibilitățile financiare ale familiei persoanei decedate.