Repatriere Decedati Marea Britanie, Firma Autorizata | Funerare Ghica

Repatriere Decedati Marea Britanie

Alege Serviciile de repatriere decedati din Marea Britanie

Repatriere Decedati Marea Britanie

În cazul cetățenilor români care au decedat în Marea Britanie, transportul funerar se poate realiza pe cale terestră sau aeriană. 

Transportul trupului neînsufleţit în România se realizează în condiţiile prevăzute de legislaţia din Marea Britanie, în conformitate cu legile internaţionale aflate în vigoare. 

De asemenea, transportul funerar pe cale terestră se realizează exclusiv cu mașini autorizate, omologate în baza legislației în vigoare.

Eliberarea certificatului de deces românesc se face numai pe baza certificatului de deces eliberat iniţial de autorităţile locale din Marea Britanie. 

Pentru transportul internaţional al persoanelor decedate în Marea Britanie este necesar paşaportul mortuar, care se eliberează de ambasadele sau consulatele României. În caz de transport al urnelor cu cenuşă cremată, paşaportul mortuar nu este necesar.

Funerare Ghica - Serviciile tale funerare de nivel international

Funerare Ghica - Serviciile tale funerare de nivel international

Compania Funerare Ghica asigură obținerea tuturor documentelor necesare repatrierii și se ocupă de întreaga procedură de transport funerar a trupului neînsuflețit, în funcție de posibilitățile financiare ale familiei. Pentru repatrierea persoanelor decedate nu este necesară deplasarea familiei.

Repatrierea este o procedură ce presupune ridicarea persoanei decedate de la domiciliu, morgă sau spital, îmbălsămarea acesteia și depunerea trupului neînsuflețit într-un sicriu de lemn și zinc, o condiție necesară pentru transportul internațional din Marea Britanie în România.

Compania Funerare Ghica vă garantează că transportul funerar se realizează în cele mai bune condiții din punct de vedere igienic și sanitar, iar personalul nostru autorizat va supraveghea întreaga procedură de repatriere.